«A Norwegian Pioneer» – anmeldelse i tidsskriftet ARV

Med tillatelse fra anmelder og tidsskrift gjengis her artikkelen «A Norwegian Pioneer». Det er Herleik Baklids anmeldelse av Ernst Håkon Jahrs biografi om «Nybrottsmannen Andreas Faye» som stod på trykk i 2022-utgaven av det prestisjetunge, folklorististike tidsskriftet ARV – Nordic Yearbook of Folklore, utgitt av Kungliga Gustav Adolfs Akademien för svensk folkkultur (The Royal Gustavus Adolphus Academy) i Uppsala. Herleik Baklid er førsteamanuensis ved Universitetet i Sørøst-Norge og dr. philos i kulturhistorie. I anmeldelsen konkluderer han blant annet med at Jahrs biografi vil bli stående som et standard referanseverk og uunnværlig for alle fremtidige Faye-forskere.

Red.

Klikk på bildet under for å lese hele anmeldelsen.

Kontaktinfo til artikkelforfatter Førsteamanuensis Herleik Baklid, USN: https://www.usn.no/kontakt-oss/tilsette/herleik-baklid

Print Friendly, PDF & Email

Legg igjen en kommentar